Dag en Gevel Inspectie

DAK EN GEVEL DRONE INSPECTIES

Vivo Fotografie & Drone Inspecties maakt gebruik van drones waarmee thermische en visuele dak en gevel inspecties uitgevoerd kunnen worden. Door de inzet van drones kan het op een veilige en kostenbesparende manier.

Waarom Dak en Gevel drone inspectie.

Met een drone kan op een snelle en veilige manier daken, dakgoten, gevels en schoorstenen in beeld gebracht worden. Er hoeven geen steigers of hoogwerkers ingezet te worden en niemand hoeft het dak op te gaan voor een controle. Op deze manier kunnen schade aan gevels en schoorstenen in beeld worden gebracht of nog liever voorkomen worden. Dak-lekkages waarbij het water onder de dakbedekking terecht is gekomen kan met de warmtebeeld camera prima in beeld worden gebracht. Hiermee worden kosten en tijd bespaart en kan er gericht een plan van aanpak worden gemaakt. Uiteraard kunnen daken en gevels ook thermische worden geïnspecteerd op warmte verlies en meer informatie staat op deze pagina.

Voor Wie en Wanneer

Je kan een drone inspectie laten uitvoeren na een hevige storm om er snel achter te komen of er stormschade is opgelopen aan dak of gevels. Maar ook na een vorstperiode waarbij vocht over is gegaan in ijs en schade heeft aangericht. Als koper van een woning of bedrijfspand kan je het pand laten inspecteren door middel van een drone-inspectie. Of voorafgaand aan het plaatsen van zonnepanelen.

Copyright 2006/2024 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved