Dag en Gevel Inspectie

DAK EN GEVEL DRONE INSPECTIES

Vivo Drone Inspecties maakt gebruik van drones waarmee thermische en visuele dak en gevel inspecties uitgevoerd kunnen worden. Door de inzet van drones kan het op een veilige en kostenbesparende manier.

Waarom Dak en Gevel drone inspectie.

Met een drone kan op een snelle en veilige manier daken, dakgoten, gevels en schoorstenen in beeld gebracht worden. Er hoeven geen steigers of hoogwerkers ingezet te worden en niemand hoeft het dak op te gaan voor een controle. Op deze manier kunnen schade aan gevels en schoorstenen in beeld worden gebracht of nog liever voorkomen worden. Dak-lekkages waarbij het water onder de dakbedekking terecht is gekomen kan met de warmtebeeld camera prima in beeld worden gebracht. Hiermee worden kosten en tijd bespaart en kan er gericht een plan van aanpak worden gemaakt. Uiteraard kunnen daken en gevels ook thermische worden geïnspecteerd op warmte verlies en meer informatie staat op deze pagina.

Voor Wie en Wanneer

Dak en Gevel drone-inspectie is voor iedereen inzetbaar; voor bedrijven, installateurs, woningstichtingen, makelaars en particulieren. Een dak of gevel inspectie is goed om na een storm of een vorstperiode te laten uitvoeren maar ook voorafgaand van een onderhoudsplan of voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Voor installatiebedrijven en woningstichtingen kan een drone inspectie kostenbesparend zijn als er reparaties of onderhoud uitgevoerd moeten worden. De dronebeelden kunnen een zeer nuttige bijdrage leveren bij het maken van een plan van aanpak. Uiteraard is voor kopers van een bedrijfspand of woning een dak of gevel drone-inspectie ook een manier om een beter beeld te krijgen van het object.

Copyright 2006/2023 Vivo Fotografie - All Rights Reserved