VIVO DRONE INSPECTIES

  • Contactformulier. Maak gebruik van het formulier en geef bij "Bericht" zoveel mogelijk informatie zoals de locatie, type drone inspectie en waar voor te gebruiken, is het zakelijke of particulier, gewenste periode van uitvoering. Is er binnen drie dagen geen reactie stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op.
  • Specifieke wensen. Zijn er specifieke wensen voor een drone inspectie maak dan gebruik van het contactformulier en omschrijf zo goed mogelijk waar het omgaat en wat de specifieke wens is. Aan de hand hiervan zal ik contact opnemen om details te bespreken of meer informatie in te winnen en aan de hand hiervan een offerte aanbieden.
  • Prijzen. Omdat elke situatie anders is en ik verschillende drone inspecties aanbied heb ik geen prijzen op de website staan. Ik ga graag in gesprek om zo een goede indicatie te krijgen van de drone inspectie die uitgevoerd moet worden. Aan de hand van de informatie zal ik een vrijblijvende offerte aanbieden.
  • Aanleveren Beeldmateriaal. Voor het aanleveren van beeldmateriaal maak ik gebruik van een eigen Wetransfer pagina waarmee ik op een veilige manier bestanden kan verzenden. Als service blijven de bestanden vier weken beschikbaar om te downloaden. Het beeldmateriaal wordt alleen verzonden naar de opdrachtgever en kan rechtenvrij gebruikt worden.
  • Telefonisch contact. Wil je liever telefonisch contact doe dat dan via 06-53250309. Mocht ik vanwege werkzaamheden niet beantwoorden spreek dan de voicemail in en ik zal bij gelegenheid terugbellen.

Contactformulier

Copyright 2006/2023 Vivo Fotografie - All Rights Reserved